Właściciele lokalów gastronomicznych doskonale wiedzą, jak trudno jest dopasować właściwe wyposażenie. Aranżacja bowiem musi być szczególnie przemyślana, jeśli ma przyciągnąć klientów. Liczy się także jej praktyczność. Jak więc dobrać optymalne rozwiązanie do baru czy restauracji?
Hoker – postaw na praktyczne siedziska
Nie da się ukryć, że jedną z najistotniejszych kwestii jest dobór siedzeń do baru. Muszą one być naprawdę wygodne. Do tego najlepiej, gdy są łatwe w czyszczeniu, tak by wykonywanie prac porządkowych nie stanowiło problemu. Dobrym rozwiązaniem, jakie stosuje wiele osób, jest hoker. To stołek barowy, który zajmuje niewiele miejsca. Pozwala w praktyczny sposób zaplanować aranżację lokalu. W sytuacji, gdy zabrakłoby miejsca przy stołach, klient zawsze może wypić swój ulubiony napój bezpośrednio przy barze. Dzięki temu, że nóżki hokera rozchodzą się ku dołowi, zapewnia on niezbędną stabilność. Musisz jednak dobrać właściwą wysokość, dlatego przed wyborem dokładnie zmierz wysokość baru, tak by jak najlepiej dopasować hoker. Zdecyduj się na wyposażenie znanej marki, takiej jak Hay, by mieć pewność, co do jakości.
Hay hoker – wykorzystaj go w aranżacji lokalu
Hay hoker to świetne udogodnienie do każdego lokalu gastronomicznego. Jego łatwy w czyszczeniu materiał chroni przed zabrudzeniami. Odpowiednie wyprofilowanie pozwala zachować prawidłową postawę, dzięki czemu siedzisko jest naprawdę wygodne. Mimo swojej niepozornej budowy, Hay hoker świetnie komponuje się z każdą aranżacją. Możesz przekonać się o tym, sprawdzając dostępne modele na stronie https://www.bakata.pl/marki/hay/. Jeśli jesteś właścicielem nowoczesnego baru, dobierz minimalistyczny hoker. Nie przytłoczy on reszty aranżacji, ale doda jej funkcjonalności. Dzięki uniwersalnemu designowi, Hay hoker powinien sprawdzić się w różnych lokalach gastronomicznych. Tworząc aranżację, trzeba zwrócić uwagę na spójność, dlatego hoker marki Hay powinien okazać się strzałem w dziesiątkę w wielu wnętrzach – nie tylko ze względu na swój design, ale również na funkcjonalność.